Lorem ipsum dolor sit amet

البته سرعت باند اینترنت ممکن است برای تعداد دستگاه‌ها محدودیت ایجاد کند. در ضمن مودم‌های تک پورتی در مقایسه با ۴ پورته‌ها ارزان‌ترند و کم‌تر کسی دیگر به سراغ آنها می‌رود.

برخی از مودم‌های بیسیم دارای ۲ یا سه آنتن هستند. هرچه تعداد آنتن‌ها بیشتر باشد، پوشش‌دهی محدوده‌ وایرلس هم افزایش پیدا می‌کند. آنتن‌های بیرونی حاکی از قدرت بالاتر دستگاه است و اگر قابل جدا شدن باشند، با افزودن آنتن‌های تقویتی می‌توان محدوده وایرلس را برای شرکت‌ها، خانه‌های بزرگ یا کافی‌شاپ‌ها و کافی‌نت‌ها گسترش داد. کمپانی‌های بسیاری اقدام به تولید مودم‌های ای دی اس ال کرده‌اند. برای مثال می‌توان به TP-Link، D-Link، Cisco، Netgear و u-telاشاره کرد.

یوتل سازنده مودم های با کیفیت و ۱۰۰ درصد ایرانی است که این روزها در میان مودم های ساخت دیگر کشور ها جایگاه ویژه ایی برای خود ساخته در بازار رقابتی از امتیاز بالایی بهره مند است.

نیاز به کابل مسی و اشتراک تلفن از طرف مخابرات، اینترنت ADSL را با محدودیت مواجه کرده است. بنابراین شرکت‌ها در برخی از مودم‌های جدید یک شیار سیم‌کارت تعبیه کرده که با قرار دادن سیم‌کارت داخل آن می‌توان به سرعتی بیشتر دست پیدا کرد. کیفیت و توانایی‌های گسترده شبکه‌های اینترنت همراه و نیز گوشی‌ها و مودم‌های ۳G و ۴G سیم کارتی، موجب اقبال روزافزون نسبت به این مودم‌ها شده است که از لحاظ ساختار و نوع کاربری، انواع مختلفی چون دانگل، مودم همراه و مودم رومیزی دارند.

مودم های LTE تیز به زودی توسط شرکت یوتل عرضه می‌شود و مودم مخصوص خود را دارد.